Мир-akel

Marijn Info
Ype Info
Ruth Info
Info

Terug naar de teams

Team Мир-akel

Team Мир-akel bestaat uit drie leden. Мир moet worden uitgesproken als MYR, dit staat weer voor Marijn, Ype en Ruth En zoals tijdens de cup duidelijk wordt, is dit team ook een Мир-akel (spreek uit: Mirakel)

Мир is russisch en betekent zowel wereld als vrede. Vooral dat laatste wordt natuurlijk uitgedragen.

Team Мир-akel streeft naar een goed klassering bij de Beerenburgcup Tot een paar jaar geleden was het thuisstation van team Мир-akel de in de ruimte rondcirkelende Мир (waarvan de taken inmiddels zijn overgenomen door de ISS)

Ypechov zorgt voor een goede balans in de boot, aan het roer en aan de fok maakt hij een rustige en beheerste indruk. Hij heeft altijd alles onder controle. In de vorige competitie heeft Ypechov gevaren voor team Koffie. Een uitermate, fantastische en zwaarbevochten 9e plek is hier het resultaat geworden.

Ruthski heeft zowel fysiek als mentaal alles in bedwang. De rol die ze speelt in de overstag is subliem en dient als voorbeeld voor wereldberoemde teams als Team Heiner, ABN AMRO 1 en 2 en de Pirates of the Carribean.

Marijnirin is aangesteld voor de grondige analyses van de gevaren wedstrijden. Eveneens speurt hij op KGB-achtige wijze naar nieuws en wetenswaardigheden bij andere teams. Ook Marijnirin is afkomstig van team Koffie.

Het symbool van dit team is de welbekende hamer en sikkel. Het symboliseert de eenheid voor van arbeiders (de hamer) en boeren (de sikkel) in de strijd tegen kapitalisten en grootgrondbezitters. Vertaald naar de zeilsport en dan specifiek de Beerenburgcup symboliseert dit, de grote arbeid die in teamverband wordt verricht om tot goede resultaten te komen.(totdat er een teamfoto is, hieronder elke dag een nieuwe strip van Quirit)
Terug naar de teams